VÅDT OG TØRT

 

I foyerbaren

Vin: Vexebo Vin

Vin: Melin Vin

Vin: Sabotøren

Cider: Æblerov

Øl: Herslev Bryghus

Øl: Brygghuset Finn (Landskrona, Sverige)

 

På festivalpladsen

Syltetøj: Røyland Gård (Engesland, Norge)

Honning: Max Honningvin

Kaffe: Nordhavn Coffee Roasters

Is: Boisen Is

Brød: Il Fornaio

Kød: Folkets Madhus + Butcher’s Manifesto

Ost, kød og vin: Alimentari CPH

OSTEPOLITIK

 

Temabord: Råmælksoste fra Danmark og Skåne – smag og forstå (læs mere)

Temabord: Sveriges Gårdsmejerister – forening af 80 svenske gårdmejerier

Temabord: FACE (Farmhouse and Artisan Cheese & Dairy Producers European Network)

Temabord: Slow Food København-Nordsjælland – bliv en del af bevægelsen